phone x
021.335.36.20
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722.519.048

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro
Povestea noastră - Clinica Dentara, Piata Romana, sector 1, Bucuresti

Povestea noastră

Cum am apărut

Din dorința de a veni în întâmpinarea celor cu probleme dentare sau a celor ce doresc să-și înfrumusețeze zâmbetul, am înființat încă din 1991 prima clinică stomatologică privată din Focșani, județul Vrancea.

În anul 2005, ne-am unit forțele, ne-am lărgit orizonturile și am format o echipă de medici tineri, experimentați, pasionați de tot ceea ce fac, devenind mai puternici împreună, astfel încât am deschis o nouă clinică stomatologică Gloria Dental și în București.

Experiența noastră

Echipa Gloria Dental este rezultatul a mulți ani de experiență, dublată de participarea constantă la cursuri de specializare și congrese, în țară și în străinătate, pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici în domeniu,garantând astfel calitatea serviciilor oferite de clinica noastră.

Filozofia noastră

Cu siguranță nu vrei să îți lași sănătatea dinților pe mâna oricui.

Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului „este mai ușor să previi, decât să tratezi”!

Sănătatea orală nu înseamnă doar zâmbetul hollywoodian obținut cu mari sacrificii. Sănătatea orală înseamnă respect pentru propria persoană, pentru cei din jurul tău, și mai ales, o ținută elegantă. Lucrări considerate complicate acum 5-10 ani, se pot realiza azi cu minim de efort din partea pacientului. Devenirea implantului un tratament de rutină a schimbat mult perspectivele medicinei dentare. Avantajele vizitelor periodice la un cabinet stomatologic modern se regăsesc în posibilitatea de a descoperi încă din stadiul incipient o posibilă afecțiune stomatologică.

Tehnologia folosită

Din fericire, nu doar pentru noi, medicii, avem la dispoziție în ziua de azi tehnologie atât de avansată încât putem face de-a dreptul minuni, fără absolut nici o durere.

Vremea patentului sau a dințișorului legat de clanța ușii a trecut de mult, iar ceea ce îi speria pe pacienţi (dureri, ace, anestezice, zgomote de turbină, posibilitatea infectării cu vreo boală, etc) nu mai este un motiv de teamă, ori, nu li se va întâmpla în cabinetul nostru.

Scopul nostru

Oferim servicii de calitate și implicit maximizarea satifacției aduse clienților noștri. Ne-am consolidat echipa astfel încât acum ne putem mândri cu personal specializat în ortodonție, endodonție, parodontologie, chirurgie orală, pedodonție, toate acestea pentru a oferi servicii premium, incluzând implantele dentare, lucrări protetice, tratamente ale canalelor dentare, estetică dentară, tratamente de albire sau de aliniere dentară prin tehnici ultramoderne.

stomatologie bucuresti
Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"