phone x
021.335.36.20
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722.519.048

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro
Pedodonție - Clinica Dentara, Piata Romana, sector 1, Bucuresti

Pedodonție

Pedodonţia sau stomatologia pediatrică este ramura stomatologiei specializată în prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul dinţilor la sugari şi copiii cu vârsta sub 16 ani.

PedodonțieCopiii au nevoi speciale, iar medicii pedodonţi sunt profesioniştii cei mai în măsură să se ocupe de menţinerea sănătăţii orale a copiilor, începând de la cea mai fragedă vârstă.

Anatomia copilului este în dinamică, în permanentă schimbare, le fel şi nevoile sale.

La vârsta de doar 6 luni, încep să apară primii dinţi de lapte ai bebeluşului.

În jurul vârstei de 5-7 ani, dinţii de lapte încep să cadă, făcând loc pentru dinţii permanenţi.

Medicul pedodont este echipat cu experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a trata copii, în funcţie de etapa de dezvoltare fizică, emoţională şi socială în care se află aceştia.

Provocările medicului stomatolog specializat în pedodonţie nu sunt puţine, şi nici simple. Aceasta este poate cea mai preţioasă specializare, pentru că este punctul de pornire, baza.

De ce avem nevoie de medic pedodont?

Pentru că felul în care sunt îngrijiţi dinţii copilului de azi determină sănătatea dentară a adulţilor ce vor deveni.

Pentru că dacă vrem că viitoarea generaţie să aibă dinţi sănătoşi, trebuie să îngrijim dinţii copilaşilor, încă de la apariţie.

Medicul pedodont este cel mai în măsură să vă explice cum să efectuaţi igiena orală a copilului, să vă dea sfaturi legate de alimentaţia sănătoasă ce va preveni apariţia cariilor, să vă expună metode de prevenire a afecţiunilor dinţişorilor fragili de lapte şi să vă explice importanţa dinţilor de lapte.

Tot acest specialist ştie exact cum să combată apariţia fobiei de medicul dentist, fiind antrenat pentru comunicarea cu copiii.

Apelează ACUM cu încredere la serviciile echipei Gloria Dental!
TRIMITE-NE UN MESAJ

    stomatologie bucuresti
    Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"