phone x
0213353620
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722234605

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro

Endodonție

Endodonția este specialitatea care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor pulpei dentare. Pulpa dentară este situată în interiorul canalului radicular și are în componența sa nervi, vase de sânge și țesut conjunctiv. Ea poate fi afectată de evoluția cariei dentare, a abraziunilor patologice, fracturilor sau afecțiunilor parodontale.

Dacă identificăm din timp caria, poate fi evitat tratamentul de canal (endodontic). Dacă însă nu se mai poate face nimic în acest sens, vom interveni și vom trata corect rădăcina, prin tehnici rotative și respectând protocolul de specialitate, vom face reconstrucția cu pivot din fibră de sticlă, astfel încât să prelungim durata de viață a dintelui, dar și frumusețea și rezistența sa.

Izolarea dintelui cu digă, determinarea lungimii de lucru cu apex locatorul, irigările corect efectuate, tratamentul mecanic și obturarea corectă promit un procentaj de 98% reușită în salvarea dintelui.

Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
Serviciu
100 lei
TRIMITE-NE UN MESAJ

    stomatologie bucuresti
    Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"