phone x
021.335.36.20
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722.519.048

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro
Chirurgie dentară - Clinica Dentara, Piata Romana, sector 1, Bucuresti

Chirurgie dentară

CE PRESUPUN SERVICIILE DE CHIRURGIE DENTARĂ?

Chirurgie dentarăChirurgia dentară este acea specialitate a stomatologiei ce implică diverse intervenții chirurgicale realizate la nivelul oaselor faciale și a întregii cavități bucale.

Aceste intervenții sunt realizate de către medici stomatologi specializați în chirurgie dentară și instruiți pentru a trata pe cale chirurgicală folosind diverse tehnici și intervenții specifice fiecărei afecțiuni.

Datorită tehnicilor moderne și a anestezicelor de ultimă generație pe care le folosim în clinica noastră, tratamentele chirurgicale, restabilesc după caz, sănătatea pacientului prin proceduri chirurgicale nedureroase.

De asemenea, echipamentele și întregul instrumentar chirurgical asigură o recuperare mai ușoară, atât în cazul extracțiilor dentare, cât și în cazul intervențiilor chirurgicale.

Tratamente de chirurgie dentară oferite de clinica GLORIA DENTAL:

● Extracții dentare – intervenții realizate sub anestezie locală și recomandate doar în cazul dinților cu distrucții majore ale coroanei sau ale rădăcinii sau în cazul existenței unor boli parodontale avansate.

● Extracţii de molari de minte – procedură necesară uneori, în cazul erupției necorespunzătoare, când dinții rămân parțial acoperiți de gingie sau când există o distrucție majoră a acestora.

● Chistectomia – presupune îndepărtarea chisturilor și a infecției existente la rădăcina dintelui printr-o incizie în gingie, intervenție care va avea ca scop tratarea rădăcinii și stoparea recidivării infecției.

● Rezecția apicală – este o procedură chirurgicală efectuată la rădăcina dintelui ce constă în îndepărtarea țesutului afectat și a unei părți din rădăcina dintelui, pentru ca acesta să poată fi salvat. Această intervenție este necesară în cazul diagnosticării dinților cu diverse leziuni, anomalii dentare sau ca urmare a tratamentelor de canal, care nu au dat rezultate pozitive.

● Frenectomia – este o intervenție chirurgicală care are ca scop înlăturarea sau schimbarea poziției frenului (țesut crescut incorect care poate provoca afecțiuni gingivale, schimbarea poziției dinților sau limitarea mișcărilor făcute cu limba, provocând diverse deficiențe, precum pronunția incorectă).

● Gingivectomia – este o intervenție chirurgicală, prin care medicul chirurg va îndepărta o anumită parte din gingia ce înconjoară un dinte, pentru a corecta aspectul inestetic sau pentru a efectua diverse tratamente. Această procedură se recomandă pentru tratamentul bolilor gingivale, a cariilor subgingivale sau în cazul existenței unui exces de volum a gingiilor.

● Sinus lifting – este o intervenție necesară pentru pregătirea suportului osos, înaintea poziționării implanturilor dentare. De obicei se apelează la această operație, atunci când sinusul maxilar este mărit sau coborât, iar osul rămas nu are dimensiunea suficientă pentru a susține un eventual implant dentar.

● Operații de poziționare a implanturilor dentare – sunt intervenții chirurgicale nedureroase, care pot dura între 10 minute și câteva ore, în funcție de numărul de implanturi plasate. Poziționarea implanturilor poate fi realizată chiar după momentul extracției, la un scurt interval după acest moment sau mai târziu.

Apelează ACUM cu încredere la serviciile echipei Gloria Dental!
TRIMITE-NE UN MESAJ

    stomatologie bucuresti
    Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"