Pedodontie
Pedodontia reprezinta ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul specific al dintilor de lapte si a dintilor permanenti tineri (asistenta stomatologica acordata copiilor).

Prioritatea noastra, a celor de la clinica stomatologica Gloria Dental este sa ne manifestam grija fata de dentitia copiilor tai, concentrandu-ne pe preventie, pe tratamente de calitate si pe o motivare pozitiva.

Vrem sa cream o atmosfera placuta, confortabila, in care copiii sa agreeze obiceiurile legate de igiena dentara inca de la prima vizita in cabinetul dentar.

Pedodontia cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari, etc) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor, pentru ca unele afectiuni ale dintilor de lapte pot provoca tulburari in dezvoltarea si eruptia dintilor definitivi.

Un mediu placut si prietenos dublat de un metode de tratament putin traumatizante, reprezinta principalele atuu-uri pentru care copiii (re)vin cu placere in clinica noastra.

Prima vizita

Consideram ca prima vizita a copilului la cabinet trebuie sa fie distractiva, educativa si mai ales, sa creeze o impresie pozitiva.

Te incurajam sa fii alaturi de copil pe parcursul primelor vizite. Apoi ar fi bine sa-l obisnuim sa ramana singur cu noi in cabinet.

Te invatam pe tine si pe copilul tau cum sa va ingrijiti cat mai bine dantura. Iti vom furniza informatii precum ce anume cauzeaza cariile, ce poti face pentru a le preveni.