Despre noi
Scopul nostru este oferirea de servicii de calitate si implicit maximizarea satisfactiei aduse clientilor nostri. Ne-am consolidat echipa astfel incat acum ne putem mandri cu personal specializat in ortodontie, endodontie, parodontologie, chirurgie orala, pedodontie, toate acestea pentru a oferi servicii premium, incluzand implantele dentare, lucrari protetice, tratamente ale canalelor dentare, estetica dentara, tratamente de albire sau de aliniere dentara prin tehnici ultramoderne.

Oricine ne calca pragul este important pentru noi, iar grija fata de frumusetea si sanatatea dintilor este o prioritate.

Clinica noastra dispune de cabinete stomatologice ce indeplinesc toate standardele Comunitatii Europene.

Comunicarea cu fiecare dintre pacientii nostrii, explicarea detaliata a planului de tratament, sunt reguli de baza la Gloria Dental, pacientul avand in acest fel o mai mare satisfactie personala si cat si claritatea si transparenta in comunicarea cu personalul nostru medical.

Investim pentru siguranta Dvs!

Igiena in clinica noastra este asigurata prin pardoseli din PVC antibacteriene si antiseptice, cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie.