whatsapp x

WhatsApp Number

+40773801922

Message
messenger x
phone x
+40213353620
email x
office@gloriadental.ro

Despre noi

Cum am aparut
Din dorinta de a veni in intampinarea celor cu probleme dentare sau a celor ce doresc sa-si infrumuseteze zambetul, am infiintat inca din 1991 prima clinica stomatologica privata din Focsani, judetul Vrancea.

In anul 2005, ne-am unit fortele, ne-am largit orizonturile si am format o echipa de medici tineri, experimentati, pasionati de tot ceea ce fac, devenind mai puternici impreuna, astfel incat am deschis o noua clinica stomatologica Gloria Dental si in Bucuresti.

Experienta noastra
Echipa Gloria Dental este rezultatul a multi ani de experienta dublata de participarea constanta la cursuri de specializare si congrese in tara si in strainatate, pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici in domeniu pentru Dvs., garantand astfel calitatea serviciilor oferite de clinica noastra.

Filozofia noastra
Cu siguranta nu vrei sa iti lasi sanatatea dintilor pe mana oricui.

Evoluam in acelasi ritm cu tehnologia si tinem ca frumusetea si sanatatea dintilor sa devina un obiectiv important pentru pacientii nostrii conform dictonului, este mai usor sa previi decat sa tratezi!

Sanatatea orala nu inseamna doar zambetul hollywoodian obtinut cu mari sacrificii. Sanatatea orala inseamna respect pentru propria persoana, pentru cei din jurul tau si mai ales, o tinuta eleganta. Lucrari considerate complicate acum 5-10 ani se pot realiza azi cu minim de efort din partea pacientului. Devenirea implantului un tratament de rutina a schimbat mult perspectivele medicinei dentare. Avantajele vizitelor periodice la un cabinet stomatologic modern se regasesc in posibilitatea de a descoperi inca din stadiul incipient o posibila afectiune stomatologica.

Din fericire, nu doar pentru noi, medicii, avem la dispozitie in ziua de azi tehnologie atat de avansata incat putem face de-a dreptul minuni, fara absolut nici o durere.

Vremea patentului sau a dintisorului legat de clanta usii a trecut de mult, iar ceea ce ii sperie pe oameni (durere, ace, anestezie, zgomot de turbina, posibilitatea infectarii cu vreo boala, etc) ori nu este un motiv de teama, ori nu li se va intampla in cabinetul nostru.

stomatologie bucuresti
Evoluam in acelasi ritm cu tehnologia si tinem ca frumusetea si sanatatea dintilor sa devina un obiectiv important pentru pacientii nostri, conform dictonului "este mai usor sa previi decat sa tratezi"