phone x
0213353620
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722234605

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro

Certificat garanție și conformitate

Un tratament stomatologic nu se termina odata cu finalizarea unei lucrari. De aceea grija si atentia pentru pacientii nostrii continua sa fie la fel de importanta si dupa aceea, in sensul intretinerii si prevenirii oricaror altor probleme stomatologice.

Dorind sa va asiguram ca folosim cele mai bune materiale si tehnici va oferim CERTIFICATUL DE GARANŢIE ŞI DE CONFORMITATE PENTRU TOATE PRACTICILE ŞI MATERIALELE FOLOSITE ÎN TRATAREA AFECŢIUNILOR STOMATOLOGICE.

Acest lucru presupune angajarea responsabilitatii atat a medicilor si tehnicienilor dentari, a intregului nostru personal, cat si a pacientilor nostri.

Respectarea vizitelor periodice indicate de medicul d-voastra curant va ajuta sa mentineti o sanatate orala excelenta, preintampinand cu costuri minime oricare alte probleme ce pot aparea pe viitor.

Descarca Certificat de garantie si conformitate in format pdf.

Va multumim ca ati ales GLORIA DENTAL!

TRIMITE-NE UN MESAJ

    stomatologie bucuresti
    Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"