phone x
021.335.36.20
whatsapp x

WhatsApp Number

+40722.519.048

Message
messenger x
email x
office@gloriadental.ro
VĂ OFERIM certificat garanție și conformitate! - Clinica Dentara, Piata Romana, sector 1, Bucuresti

VĂ OFERIM certificat garanție și conformitate!

Lucrările protetice executate beneficiază de garanție integrală de 2 ani, atât din partea clinicii Gloria Dental, cât și a laboratorului, conform legislației în vigoare.

Cum beneficiez de garanție?

Garanția se acordă conform legii 449/2003 tuturor tratamentelor efectuate, cu condiția respectării următoarele indicații:
● Pacientul se va prezenta anual la două ședințe de igienizare dentară și control periodic și va urma planurile de îngrijire și întreținere recomandate.
● Lucrările de reconstrucție dentară să nu fie degradate prin tratamente stomatologice ulterioare efectuate de către alți medici sau cauzate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor.

Tratamentele prin implant dentar au garanție?

● Garanția tratamentelor prin implant dentar la pacienți nefumători este valabilă numai în cazul în care toate etapele de tratament, chirurgical și protetic, au fost executate în clinica noastră, iar pacienții se prezintă la controalele periodice obligatorii și nu intervin accidente majore și boli sistemice care afectează starea generală de sănătate a organismului.

La sfârșitul tratamentului veți primi un certificat pentru piesele originale folosite la lucrările pe implanturi. Acesta trebuie păstrat pe toată durata existenței implanturilor, cu scopul identificării lor în următorii ani.

Toate lucrările efectuate sunt însoțite de o garanție de 2 ani.

Respectarea vizitelor periodice indicate de medicul dumneavoastră curant vă ajută să menţineţi o sănătate orală excelentă, preîntâmpinând, cu costuri minime, oricare alte probleme ce pot apărea pe viitor.

Acest lucru presupune angajarea responsabilităţii atât a medicilor şi tehnicienilor dentari, a întregului nostru personal, dar şi a dumneavoastră, pacienţii noştri dragi.
Mai exact, un tratament stomatologic nu se termină odată cu finalizarea unei anumite lucrări, a unor manopere.
De aceea, grija şi atenţia pentru pacienţii noştri continua să fie la fel de importantă şi după aceea, în sensul întreţinerii şi prevenirii oricăror altor probleme dentare ulterioare.

Dorim să vă asigurăm că folosim cele mai bune materiale şi tehnici!

Vă mulţumim că aţi ales GLORIA DENTAL!

Descarcă certificat garanție și conformitate de aici

stomatologie bucuresti
Evoluăm în același ritm cu tehnologia și ținem ca frumusețea și sănătatea dinților să devină un obiectiv important pentru pacienții noștri, conform dictonului "este mai ușor să previi decât să tratezi"