Albire zoom
Estetica in stomatologie a deventi o necesitate a zilelor noastre, fiind solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti. Forma, culoarea si alinierea dintilor pot fi imbunatatite prin diverse tratamente cosmetice. Clinica GLORIA DENTAL va poate ajuta sa obtineti zambetul mult visat, folosind o multitudine de tehnici moderne.

Cum se poate obtine un zambet perfect? Sunt multi factori care se iau in considerare atunci cand creem zambetul perfect pentru pacienti:
- Culoarea si forma dintelui
- Forma fetei
- Simetria zambetului
- Proportiile dintelui
- Relatia gingiilor cu dintii
- Linia mediana a dintilor
- Spatierile si inghesuirile dintilor

GLORIA DENTAL va sta la dispozitie cu:
- Tratamente de albire
- Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi
- Metode moderne de cosmetica dentara
- Tatuaje si bijuterii dentare

In ziua de azi zambetul tau este important. Este unul din primele lucruri pe care oamenii il observa atunci cand se intalnesc cu cineva. Un zambet alb si luminos este frumos, te poate ajuta sa te simti bine si sa faci o impresie de neuitat, ajutandu-te astfel in viata personala si cea profesionala.
O curatare profesionala a dintilor nu este suficienta pentru mentinerea culorii naturale a acestora, un adjuvant pentru obtinerea unor rezultate estetice superioare este albirea dentara. Stilul de viata, procesul de imbatranire si alti diversi factori pot intuneca si pata culoarea dintilor dvs. Anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum si coloranti intrinseci dintilor (tetraciclina, fluor in exces) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora. Pentru obtinerea unei nuante satisfacatoare, o igiena riguroasa si chiar cleaning-ul profesional sunt insuficiente. Din fericire, stomatologia moderna vine cu solutii, unele foarte rapide si accesibile.
Exista multe proceduri si produse non-profesionale disponibile atat in farmacii cat si pe Internet, majoritatea fiind relativ ieftine dar de cele mai multe ori duc la rezultate nesatisfacatoare. Albirea dentara profesionala este realizata numai in cabinetul stomatologic, sub supravegherea medicului stomatolog si numai in anumite circumstante, dupa o consultare efectuata de un doctor specialist.

Sistemul de albire cu lampa cu plasma ZOOM II, oferit de GLORIA DENTAL, da rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).

Procedeul de albire dentara ZOOM!
Procedura de albire ZOOM! este simpla si nedureroasa, incepe cu o scurta pregatire pentru a izola buzele si gingiile, apoi se aplica genul profesional ZOOM! care este activat de o lampa special conceputa. Deobicei dintii devin cu 6 pana la 10 nuante mai albi, procedura de albire dentara este completata de un tratament de fluorizare. Veti fi uimit de rezultate, dupa aproximativ o ora veti avea zambetul de hollywood' mult visat!


Criterii de eligibilitate si efecte secundare
Exista multi oameni a caror dantura nu este potrivita pentru albirea dintilor, medicul nostru specialist va evalua statusul dvs. in urma unul consult. In cazul in care suferiti de boli ale gingiilor sau alte probleme de sanatare orala este posibil ca tratamentul de albire dentara sa nu fie indicat pentru dvs. Procedura de albire dentara nu schimba culoarea coroanelor dentare, a fatetelor sau plombelor de compozit, prin urmare s-ar putea sa fiti nevoiti sa le schimbati pentru a se potrivi cu dintii albiti in urma procedurii.
Majoritatea pacientilor vor simti o sensibilizare a dintilor in timpul sau dupa tratament, aceasta senzatie dispare dupa maxim 48 ore de la tratament. Sunt pacienti care raporteaza disconfort la nivelul gingiilor, dureri de gat sau pete albe pe linia gingiilor - aceste simptome sunt deobicei temporare si dispar in decurs de cateva zile de la tratament.